portrait-stort

Hvem er jeg

 

Anne Marie Bukholt

 

Konsulent i spiseforstyrrelser og ungdomspsykiatri

 

Eksamineret systemisk og narrativ psykoterapeut, MPF


Læs mere HER

 

 

Kontakt: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 3030 4684

mobil

top-usynlig

Jeg tilbyder

Individuel-, par- og familieterapi med mulighed for, at det foregår hjemme i dit/jeres hjem i Region Syddanmark.

Der er fokus på at bringe forståelse ind og skabe mening, hvorfor spiseforstyrrelse eller anden belastning har gjort sit indtog i det enkelte menneske og familien. Der ud over at få adskilt spiseforstyrrelsen i sproget, så der kan komme mere fokus på det enkelte menneske og mindre på spiseforstyrrelses symptomer og adfærd. Spiseforstyrrelse er at betragte som en overlevelsesstrategi, så det handler i høj grad om, at få hjælp til de ting der ligger bag rent følelsesmæssigt, samt at få ændret de mere eller mindre fastlåste adfærdsmønstre, som er blevet tillært og som ikke længere er hensigtsmæssige og at slippe spiseforstyrrelsesidentiteten og finde sig selv.

Jeg tilbyder også terapi til trivsels problemer, depression, angst, OCD, selvskadende adfærd, personlighedsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser, ADHD, Aspergers syndrom.

hjerte

15 råd til forældre

 

1. Hav tålmodighed - det tager tid og mod, at give slip på spiseforstyrrelsen og at nå frem til, at tro på sig selv og eget liv. Hver opmærksom på hvert lille positivt fremskridt der sker til at fastholde håbet.

2. Sig med ord og vis du/i er der på godt og ondt for den unge.


læs mere HER