portrait-stort

Hvem er jeg

 

Anne Marie Bukholt

 

Konsulent i spiseforstyrrelser og ungdomspsykiatri

 

Eksamineret systemisk og narrtiv psykoterapeut, MPF


Læs mere HER

 

 

Kontakt: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 3030 4684

mobil2

top-usynlig

Familieterapi

Eller familiesamtaler er samtaler som er på familiens præmisser og hvor hver enkelt familiemedlem er med til at afgøre de emner/temaer fra deres familieliv, der skal tales om og hvad formålet for samtalen skal være. Det kan være for dele af familien eller hele familien alt efter ønske og behov.

Familieterapi er en anerkendende samtaleform, som har fokus på at bringe hver enkelt familiemedlem videre i livet. Det er en opløftende samtaleform, som tilstræber at familien får skabt håb, energi, ny forståelse og mere hensigtsmæsige handlemuligheder. At gå fra begrænsninger til at opdage uanede muligheder.

Familier ramt af en spiseforstyrrelse tilbyder jeg også både undervisning, rådgivning og praktisk støtte til måltider og konflikthåndtering. Det vil sige at jeg både samtalemæssigt, men også ved at være tilstede under nogle måltider kan hjælpe hver enkelt familie, til at finde deres måde, at støtte barnet eller den unge under måltidet.

hjerte

15 råd til forældre

 

1. Hav tålmodighed - det tager tid og mod, at give slip på spiseforstyrrelsen og at nå frem til, at tro på sig selv og eget liv. Hver opmærksom på hvert lille positivt fremskridt der sker til at fastholde håbet.

2. Sig med ord og vis du/i er der på godt og ondt for den unge.


læs mere HER